vervolg-paginaslider1 Vervolg-paginaslider4 vervolg-paginaslider2 Vervolg-paginaslider5 Vervolg-paginaslider3 Vervolg-paginaslider6

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

PCA nieuws 31 10 2019 foto1

Alles wat je altijd al over Citroën wilde weten, maar niet eens wist dat je ernaar kon vragen: dat beschrijft auteur Thijs van der Zanden in zijn zeer vermakelijke boek Citroensap. Over de MEP, de TUB, de FAF en andere curiositeiten. 

PCA nieuws 31 10 2019 foto2

Is een mens dan nooit eens klaar met de geschiedschrijving van een automerk? Nee, nooit. Zeker niet wanneer je Thijs van der Zanden heet en behept bent met een niet te stillen (maar heus nog gezonde) honger hebt naar alles wat met Citroën te maken heeft. Via zijn uitgeverij Citrovisie gaf Thijs al prachtige boeken uit over onder meer de Citroëns Visa en XM en bracht hij de historie van de kleine modellen als de LN, Visa en Axel in kaart.

PCA nieuws 31 10 2019 foto3

Wanneer je diep graaft in de archieven van Citroën, kom je vanzelf langs allerlei bijzondere onderwerpen die met het merk te maken hebben. Denk aan experimentele modellen die het productiestadium niet gehaald hebben, bijzondere reclamecampagnes, unieke racewagens, hilarische Chinese kopieën of de nooit heel uitgebreid belichte (maar wel interessante) achtergronden van … een bestelauto! Stuk voor stuk verhalen die het vertellen meer dan waard zijn, maar ook weer niet omvattend genoeg zijn om er een heel boek aan te wijden. Precies dit soort verhalen heeft Thijs gebundeld in Citroensap.

PCA nieuws 31 10 2019 foto4

Het aardige van Citroensap (wat een heerlijk nuchtere titel) is dat het een bijzonder toegankelijk karakter heeft. De verhalen, die telkens in twee of vier overzichtelijke pagina’s zijn gevat, lezen vlot weg en worden ondersteund door prachtige, relevante foto’s. Juist dat laatste maakt het boek extra waardevol: je ziet veel zaken die je waarschijnlijk nooit eerder zag. Met andere woorden: het boek is voor zowel kenners als andere geïnteresseerden heerlijk leesvoer.

PCA nieuws 31 10 2019 foto5

Citroensap heeft met zijn bescheiden formaat van 17x24 cm misschien niet de impact van een standaardwerk zoals Thijs dat over de XM samenstelde, maar het biedt met maar liefst 128 rijkgevulde en kleurige pagina’s wel een enorm veel lees- en kijkplezier. Gezien de korte verhalen leent Citroensap (€ 15,95) zich prima voor wachtkamers en nachtkastjes, waar de lezer na het genoten consult, en zeker voor het slapengaan, er telkens naar zal terugkeren. Nog één verhaaltje dan…

PCA nieuws 31 10 2019 foto6

Meer informatie en bestellen

 

 

Actueel

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk


autobedrijf ter veer

Alberdaweg 11, 9909 AJ, Spijk
Tel: 0596-591364

info@autobedrijfterveer.nl

Openingstijden

 

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt