vervolg-paginaslider1 Vervolg-paginaslider4 vervolg-paginaslider2 Vervolg-paginaslider5 Vervolg-paginaslider3 Vervolg-paginaslider6

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

PCA 2019 01 25 foto1

De autotentoonstelling van Brussel, nog te bezoek tot en met zondag 27 januari, moet de grootste autoshowroom van Europa zijn.

Nergens anders zijn álle merken aanwezig, met bovendien personen- én bedrijfsauto’s. Peugeot, Citroën en DS stralen erop los op de Brusselse beursvloer, zo blijkt uit onze rondgang. 

PCA 2019 01 25 foto2

‘Salon Auto Moto Van’ heet het spektakel officieel; wij Nederlanders mogen graag van Het Salon spreken. Een jaloersmakend geheel, zeker nu onze AutoRAI al een tijdje niet meer bestaat. In België heeft de tentoonstelling een heel andere betekenis, omdat pakweg een derde van de jaarlijkse afzet van voertuigen er wordt verkocht - uiteraard tegen voordelige ‘saloncondities’. In België is het een onderdeel van het autoleven om juist in de statige Heizel-paleizen een nieuwe ‘wagen’ aan te schaffen. En dus ook bestelauto’s, zoals een door Caselani omgebouwde Citroën Jumper in de stijl van de klassieke HY.

PCA 2019 01 25 foto3

Peugeot 508 SW

Zoals op de eerste foto al is te zien, maken de merken veel werk van hun stands - de immense leeuw van Peugeot stond er zelfs, in dit geval naast de nieuwe Peugeot Rifter. Brussel mag dan niet de status hebben van Frankfurt of Genève, je ziet er wel alles. Veel primeurs ook, zoals de schitterende Peugeot 508 SW, die in een prachtige groene tint werd gepresenteerd. Hij stond pal naast de vijfdeurs 508, wat zeker kan helpen bij het maken van de moeilijke keuze uit deze twee fraaie modellen.

PCA 2019 01 25 foto4

Peugeot e-Legend

Aardig van Brussel is ook dat je op je gemak de fenomenale Peugeot e-Legend kunt bekijken - dat was op eerder autoshows, zoals die van Parijs vorig jaar - uiteraard wel anders. De auto geniet een enorme belangstelling van het publiek, zo blijkt uit de vele reacties waarmee zowel de importeur als automagazines worden bestookt. Terecht - wie wil deze auto nou niet?

PCA 2019 01 25 foto5

DS 3 Crossback

Bij DS staat de gloednieuwe DS 3 Crossback centraal. Een bijzonder vrolijk ontwerp, waarvan de uitstraling sterk afhankelijk is van de kleur. In dit geel is hij weer totaal anders dan in de blauwgroene tint waarop hij online aan de pers is getoond. De DS 3 Crossback heeft best wat ‘bling’ en daarmee een sterk eigen gezicht. Vanbinnen is het één en al verwennerij, met ongebruikelijke vormen, materialen en voorzieningen. Een erg bijzondere nieuwkomer.

PCA 2019 01 25 foto6

Citroën C5 Aircross
Ook bij Citroën veel nieuws, met als terecht middelpunt de vanwege zijn comfort reeds veelvuldig gelauwerde C5 Aircross. Hoewel, middelpunt … vlak ook de nieuwe Berlingo niet uit (als personenauto en bestelwagen), evenals de nog behoorlijk verse C3 Aircross en C4 Cactus. Meer dan genoeg te zien dus, daar in Brussel. Een topevenement, dat de rit meer dan waard is.

Actueel

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk


autobedrijf ter veer

Alberdaweg 11, 9909 AJ, Spijk
Tel: 0596-591364

info@autobedrijfterveer.nl

Openingstijden

 

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt