Over Ons

Autobedrijf Ter Veer bestaat al vanaf 1927 en is een familiebedrijf met een gerenommeerde naam als het gaat om kwaliteit en betaalbaarheid.

Net zoals de andere PCA leden zijn we aangesloten bij de BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld.

Huidig eigenaar Klaas ter Veer toont trots een schilderij

van zijn vorige pand bij de opening van zijn totaal vernieuwde

bedrijfspand aan de Alberdaweg in Spijk (2015).

 

 

 

Historie Autobedrijf Ter Veer

Het bedrijf Ter Veer was ook voordat men in de autobranche stapte al een heel actief en veelzijdig bedrijf in Spijk. Om het maar eens op te sommen: het was een smederij, een fietsenmakerij en er was ook een afdeling met potten en pannen. Het eerste autodealerschap in 1927 was van Ford. Maar auto’s kwamen eerst de zaak niet in, want binnen stonden de paarden die nieuwe hoefijzers kregen. De auto’s werden aan de straat gerepareerd. Sinds die tijd is er een hoop veranderd. Autobedrijf Ter Veer is een modern bedrijf waar de klant centraal staat en waar vakmanschap wordt geleverd tegen een betaalbare prijs!

BOVAG voorwaarden

Net zoals de andere PCA leden zijn we aangesloten bij de BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld.

Voor u als klant een extra zekerheid.

In geval van een geschil, treedt de geschillencommissie van BOVAG op als mediator/bemiddelaar.

De BOVAG norm stelt daarnaast eisen aan het bedrijf, de bedrijfsvoering, de noodzakelijke kennis en apparatuur, alsmede milieuzaken. Op een aantal punten heeft de PCA haar eisen verder aangescherpt om onderscheidend te zijn en van nog meer waarde voor de klant te zijn.

PCA: Gewoon Goed!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0596-591364 info@autobedrijfterveer.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0596-591364

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×